Transport marfa si mobilier in Bucuresti si intern
DISPECERAT: 0741 292 293

Servicii Transport

transport marfa mobila bucurestiFirma noastra este pregatita sa ofere o gama foarte variata de servicii de transport mobila, mutari sedii firme, transport case de bani, transport seifuri, transport obiecte de arta, transport piane, transport pianine, transport moloz in Bucuresti si in Tara.

Detinem o gama variata de autoutilitare astfel incat putem acoperii toate necesitatile dumneavoastra in ceea ce priveste transportul.

In timpul mutarii atentia noastra este deosebit de ridicata asupra obiectelor fragile astfel incat acestea sa ajunga in siguranta la destinatie.

Nu sti ce sa faci cu molozul rezultat in urma amenajarii sau reamenajarii locuintei sau sediului firmei dumneavoastra? Avem pregatite echipe profesioniste de evacuare si transport moloz, in orice moment, capabile sa transforme ceea ce parea o operatiune ingrata, intr-o activitate lipsita de griji. Nu ezitati sa apelati la serviciile noastre si molozul dumneavoastra va deveni istorie.

Cheia succesului nostru este seriozitatea cu care tratam fiecare client in parte. In permanenta ne-am dezvoltat cu investitii majore in personal si echipamente de ultima generatie.

Profesionalismul, seriozitatea si punctualitatea ne-au dus in topul preferitelor clientilor ce necesita un furnizor capabil de servicii de mutari.

contact firma transport marfa